2013. január 11., péntek

Rám is igaz ...

"Amikor nagyon szomorú vagyok, egy fantáziavilágot hívok segítségül, ezt a képzeletbeli életemet szövögetem gondolatban, amiben mindig minden úgy van, ahogy az életben nincs, de ahogy szeretném, ha lenne. Ezzel vigasztalom magam, amikor a valóságban nem találom a boldogságomat."

" Egy önismereti teszt alapján, amik igazak rám:
 • Alvás helyett az egész éjszakát azzal töltötted, hogy valamin gondolkodtál, és mikor másnap valakivel beszélsz róla, kiderül, hogy te vagy az egyetlen, akit ez érdekel.
• Jobb szeretsz képzeletbeli beszélgetéseket folytatni a fejedben élő emberekkel, mint azokkal a valós személyekkel, akiket a külvilágban ismersz, és gyakran csinálod ezt akkor is, miközben látszólag ez utóbbiakkal beszélsz.
• A képzeleted mindig sokkal érdekesebb, mint bármi, ami a valóságban történik.
• Hiszed, hogy a világ népességének a 85%-ának a pusztulása olyan ár, ami megéri azért, hogy béke és nyugalom legyen.
• Hajnali 3 óra van és több az energiád, mint egész nap.
• Sok mindent teszel, feltéve, hogy olyan dologról van szó, amit éppen akkor nem kéne csinálni. A legjobb tanács az ilyen fajta emberek kezeléséhez: - Nyugodtan magyarázz meg logikusan logikátlan dolgokat. Ha az alapvető információk helyesek, levezetésedben nincs hiba, a végeredményt el fogják fogadni. Ezt tartják a legmagasabb szintű humornak."

Ezeket egy adatlapon találtam, nem gondoltam volna h vannak hozzám hasonló emberek... mert ez rám is igaz :O

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése